Video: Niin kanadalaista kuin olla ja voi – Vasek Pospisil naukkaili vaahterasiirappia ATP-finaalin tauolla

Vasek Pospisil ATP tennis vaahterasiirappi - pallomeri.net

Vasek Pospisil on tennispelaaja – ja hän on kotoisin Kanadasta. Joku näppärä olisikin voinut päätellä viimeisen faktan jo miehen tavoista.

Pospisil nimittäin nousi sunnuntaina pelatun Montpellierin ATP-turnauksen finaalin tiimellyksessä otsikoihin hieman epätavallista kautta, kun hänet kuvattiin naukkailemassa Kanadan kansallisruokaa – vaahterasiirappia – suoraan pullosta.

Kyseinen energialataus tapahtui ottelun puoltenvaihdon aikana. Tämä ei kuitenkaan auttanut Pospisilia voittoon saakka, sillä mestaruuden vei nimiinsä Ranskan Gael Monfils lukemin 7-5, 6-3.

Niin tai näin, 29-vuotias kandalainen on tekemässä selkäleikkauksen jälkeen komeaa paluuta tennismaailman huipulle. Parhaimmillaan ATP-listan 25. sijalla vuonna 2014 ollut Pospisil löytyy maanantaina julkaistulta maailmanlistalta jo sijalta 104 – kaksi sijaa Emil Ruusuvuoren takana.

Ruusuvuori pelasi samaisessa Montpellierin turnauksessa uransa ensimmäisen ATP-tason kisan. Hän voitti avausottelussaan Dennis Novakin erin 2-1, mutta joutui taipumaan toisella kierroksella Norbert Gombosille suoraan 2-0.

Vasek Pospisil hoiteli energiatankkausta kanukkityyliin ATP-finaalin aikana:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Tennis TV:n Twitterissä.


Pelaajat: