Video: Mieletön osuma Portugalissa – Varzim-veskari tykitti maalin suoraan avauspotkusta

Ricardo Varzim / Pallomeri.net

Varzim-maalivahti Ricardo onnistui toteuttamaan jokaisen maalivahdin unelman maalinteosta ja teki sen suoraan avauspotkusta.

Maalivahtien tekemät maalit ovat jalkapallossa varsin harvinaisia. Useimmiten ne syntyvät, jos maalivahti on vapaapotkujen tai rankkareiden erikoisseppä tai sitten, kun maalivahti nousee mukaan hyökkäykseen epätoivoisen takaa-ajon yhteydessä.

Mutta sitten välillä nähdään jotain aivan muuta. Tälle osastolle päästiin Portugalin kakkosliigan lauantain kierroksella, kun Varzim kohtasi Mafran.

Mainos alkaa

Ottelun 52. minuutilla Varzimin maalivahti Ricardo lähti antamaan aivan normaalia avauspotkua käsistään, mutta matkan varrella tämä normaali avauspotku muuttui joksikin aivan muuksi.

Ricardon avauksesta tuli ensinnäkin todella pitkä. Se putosi kenttään vasta Mafran rangaistusalueen sisäpuolella. Sen jälkeen pallo otti korkean pompun ja tilanteesta täysin häkeltynyt Mafran maalivahti ei tiennyt mitä tekisi. Hän arvioi tilanteen aivan päin seiniä ja pallo leijaili pompun kautta suoraan tyhjään Mafran maaliin.

Ricardon uskomaton maali jäi ottelun viimeiseksi ja Varzim vei pisteet maalein 2-0.

Varzim-vahti Ricardo tykitti pallon vastustajan pussiin suoraan avauspotkusta:

Katso myös: Video: Can Thon maalivahti taiteili veitsenterällä – töhöili loppuhetkille pilkun, torjui ja leuhotti tuomarille