Coloradon Valeri Nichushkin on edelleen kateissa – Poliisi julkaisi tapaukseen liittyvän vartalokameravideon

Tapaus Valeri Nichushkin

Seattlen poliisi julkaisi vartalokameravideon, joka avaa hieman tapahtumia, joiden jälkeen Avalanchen Valeri Nichushkin katosi.

Seattlen poliisi on julkaissut poliisin vartalokameravideon huhtikuun 22. päivän tapahtumista hotellilta, jossa majoittui Colorado Avalanchen joukkue.

Seattle Krakenia vastaan NHL:n ensimmäisen kierroksen pudotuspelisarjassa pelannut Avalanche majoittui tuolloin Four Seasons -hotellissa, johon seuran edustajat kutsuivat poliisit löydettyään Valeri Nichushkinin hotellihuoneesta 28-vuotiaan, vahvasti päihtyneen naisen.

Nainen näkyy videolla ambulanssissa, jossa hän puhuu poliisille pahana pitämästään henkilöstä, joka vei hänen henkilöllisyystodistuksensa. Videolla ei selviä varmasti, kenestä nainen lopulta puhuu. Nainen kannustaa poliiseja tarkastamaan hotellin valvontakameranauhat.

Nainen siirrettiin ambulanssiin hotellista paareilla. Kun hän yritti kesken kaiken vastustella ja loikata pois, paikalle kutsuttiin poliisi. Videolta selviää sekin, että Avalanchen henkilökunta löysi naisen ja Nichushkinin huoneesta ainakin 1,5 tuntia ennen kuin soittivat hätänumeroon.

Tässä välissä myös Nichushkin ehti poistua hotellilta seuran oman turvamiehen kanssa. Tämän jälkeen Nichushkin katosi, eikä hänestä ole kuultu sen koommin. Videon keskusteluista ei selviä, miksi hätänumeroon ei soitettu aiemmin.

Pieni osa videon keskusteluista on sensuroitu, koska Avalanchen lääkärillä oli poliiseille kerrottavanaan jotain luottamuksellista Nichushkinin terveydentilasta. Lääkäri ei pystynyt kertomaan, mitä 12 viime tunnin aikana oli tapahtunut tai kuinka pitkään nainen oli Nichushkinin kanssa huoneessa.

Avalanche voitti välikohtauksen jälkeen Seattlessa pelatun ottelun maalein 6–4 ja siirtyi ottelusarjassa 2–1-johtoon. Kraken vei sarjan kuitenkin lopulta nimiinsä voitoin 4–3 ja eteni toiselle pudotuspelikierrokselle.

Poliisin vartalokameravideo kertoo lisätietoa välikohtauksesta, jonka jälkeen Avalanchen Valeri Nichushkin katosi:

Katso myös: Devils-lupaukselta hurja vaihto Memorial Cupissa – ajeli vastustajan aivan levyksi ja painoi toista tylysti turpaan


Pelaajat:
Joukkueet: