Varikkomies säntäsi radalle karanneen renkaan perään NASCAR-kisassa – ajettiin ulos koko tapahtumasta

Nascar varikkomies

Talladegan NASCAR-kisassa nähtiin hurja tilanne, kun Hailie Deeganin varikkomies räpelsi renkaan radalle ja juoksi perään.

Talladegan legendaarisessa NASCAR-kisassa päästiin todistamaan väärällä tavalla jännittävää tilannetta, kun Hailie Deeganin varikkopilttuussa alkoi tapahtua.

Deeganin tultua renkaanvaihtoon kaatui yksi neljästä rengasta kanniskelleesta varikkomiehestä radan reunalle ja vieläpä niin, että rengas karkasi kädestä radan puolelle. Yksikään kuskeista ei onneksi renkaaseen osunut, vaan se sai pomppia vapaasti radan yli.

Tämän jälkeen varikkomies teki erittäin huonon ja ennen kaikkea sääntöjenvastaisen ratkaisun juoksemalla radan poikki hakemaan rengasta takaisin. Kun hän pääsi renkaan kanssa takaisin varikkopilttuuseen, oli kisassa lyöty varoitus päälle hänen takiaan.

Seuraavaksi kisatoimitsijat saapuivat paikalle, takavarikoivat varikkomiehen kisapassin ja heittivät hänet välittömästi ulos koko kisatapahtumasta.

Hailie Deeganin varikkomies tekee erittäin huonon ratkaisun kesken kisan ja lentää ulos koko tapahtumasta:

Katso myös: Oaklandin Stephen Vogt sai hellyttävän yllätyksen viimeisessä MLB-pelissään – lapset kuuluttivat isänsä lyöntivuorolle