Varaveskari joutui kenttäpelaajaksi kesken pelin – tälläsi jäätävän kaukolaukausmaalin

varaveskari

Arbroathin varaveskari Ally Adams joutui yllättäen kenttäpelaajaksi ja täräytti uskomattoman osuman Skotlannin kakkosliigassa.

Skotlannin toiseksi korkeimman sarjatason, Championshipin, kärkijoukkue Raith isännöi toiseksi viimeisenä olevaa Arbroathia. Vieraat olivat matkassa ohuella kokoonpanolla, sillä heillä oli mukanaan vain kolme vaihtopelaajaa ja varamaalivahti.

Arbroath joutui toisella puoliajalla kinkkiseen tilanteeseen ollessaan 2-0-tappiolla, sillä kaikki kolme vaihtopelaajaa oli jo vaihdettu kentälle, kun puolustaja Aaron Steele loukkaantui. Ainoaksi vaihtoehdoksi jäi vaihtaa varamaalivahti Ally Adams kentälle paikkaamaan Steeleä.

Mainos alkaa:

Adams astui kenttäpelaajan rooliin todellakin ryminällä, sillä hän oli ehtinyt olla kentällä vain 16 minuuttia ennen kuin täräytti vieraiden kavennusmaalin jäätävällä kaukolaukauksella. Kiri huipentui hetkeä myöhemmin Leighton McIntoshin rankkarimaalilla, joten pisteet jaettiin 2-2-tasapelin turvin.

Varaveskari joutui kenttäpelaajaksi ja tälläsi huikean osuman Skotlannissa:

https://twitter.com/ProjectFootball/status/1741147065403543823
Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Katso myös: Jäätävä viimeistely Ruotsin Superliigassa – Falunin Rasmus Enström kiskaisi upean spin-o-rama -kudin yläpesään


Pelaajat:
Joukkueet: