Video: Hämmentävä VAR-episodi Mestarien liigassa – Interin maali muuttui Slavia Prahan rankkariksi

Slavia Prahan rankkari vs Inter Milan / Pallomeri.net

Inter Milanin Romelu Lukaku luuli vieneensä joukkueensa kahden maalin karkumatkalle, mutta VAR muuttikin maalin Slavia Prahan rankkariksi.

Slavia Prahan ja Inter Milanin välisen Mestarien liigan ottelun avausjakson lopulla nähtiin melko käsittämätön episodi. Interin Lautaro Martinez riisti 35. minuutilla pallon huolimattomasti syötelleeltä Slavian alakerralta, syötti Romelu Lukakun loistavaan tekopaikkaan, josta Lukaku teki Interin 2-0-maalin.

VAR puuttui kuitenkin peliin ja maalia alettiin tarkastelemaan. Tuloksena oli jotain, mihin kukaan ei osannut varautua, sillä tarkastuksen jälkeen erotuomari ei vain hylännyt Interin maalia, mutta vei pallon Interin päätyyn pilkulle.

Tämä johtui aiemmin tulleesta rikkeestä, jonka erotuomari oli missannut. Pilkku oli sinänsä toki selvä, mutta kaiken tapahtuneen jälkeen se ei ollut helpoin tuomio nieltäväksi Interin näkövinkkelistä.

Tomas Soucek asettui ampumaan pilkkua ja pisti sen pussiin tasoittaen taukolukemiksi 1-1. Inter voitti ottelun maalein 3-1.

Slavia Prahan rankkariin johtanut episodi:


Katso myös: Ottelu sai karmivan päätöksen Invictassa – entinen UFC-ottelija väänsi vastustajan käden poikki


Joukkueet: ,