Video: Vapaaottelumatsi päättyi karmaisevasti – vastustajan napakka potku katkaisi ottelijan jalan

jalan katkaissut potku Urban Fight Night 24 / Pallomeri.net

Vapaaottelutapahtuma Urban Fight Night 24 sai rajun päätöksen, kun julma pohkeeseen osunut potku katkaisi ottelijan jalan.

Lauantaina Australian Sydneyssä järjestetyin Urban Fight Night 24 -vapaaotteluillan pääottelu ei ehtinyt kauaa vanhentua, kun ottelu julistettiinkin jo päättyneeksi.

Syynä nopeaan loppuun oli karsea loukkaantuminen. Ottelu päättyi parinkymmenen sekunnin jälkeen, kun ottelijat Randall Rayment ja Dean Maxwell vielä mittailivat toisiaan.

Mainos alkaa

Raymentin voiton sinetöi napakka potku Maxwellin pohkeeseen, joka ei näyttänyt kummoiseltakaan ja Maxwell myös nosti jalkaansa ottaessaan sitä vastaan saaden osuman näyttämään varsin vähäpätöiseltä.

Totuus olikin aivan toinen, sillä Maxwellin astuessa jalallaan, pettivät hänen sääriluunsa ja jalka taittui alle mentyään aivan täysin luonnottomaan asentoon.

Maxwell rysähti kanveesiin huutaen tuskasta ja onnistui välittämään loukkaantumisensa Raymentille, joka oli rynnimässä häntä kohti viimeistelläkseen ottelun.

Randall Raymentin terävä potku katkaisee Dean Maxwellin jalan:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The MMA Breez (@mmabreez)

Katso myös: Video: Junnujen judoturnaus karkasi karusti käsistä Dagestanissa – katsomossa puhkesi valtaisa joukkotappelu