Video: Matsi päättyi hämmentävästi kuin seinään – vapaaottelijan olkapää petti ilman yhtään iskua

Vapaaottelijan olkapää / Pallomeri.net

Puolalainen vapaaottelija Kryzsztof Ciesielski sai uransa ensimmäisen ammattilaisvoiton hämmentävästi, kun vastustajan olkapää petti.

Puolassa oteltu Elite Fighters -vapaaotteluilta piti sisällään kaikenlaisia omituisuuksia ja joukkoon mahtui myös varsin hämmentävä luovutusvoitto.

Kryzstof ”BodyChrist” Ciesielskin oli tarkoitus ottaa erää Patryk Silwan kanssa, mutta ottelu oli ohi jo 12 sekunnin jälkeen, kun Silwan olkapää pullahti pois paikaltaan, eikä hän voinut enää jatkaa.

Hämmentäväksi tämän tekee se, ettei Silwa ehtinyt antaa saati edes ottaa yhtä ainutta iskua ennen kuin hänen olkapäänsä vain yhtäkkiä petti. Tämä ilmeisesti tapahtui, kun Silwa yritti potkaista Ciesielskiä. Hän potkaisi ohi ja sitten joutui äkillisesti suojaamaan ja blokkaamaan Ciesielskin antamaa iskua. Tämä oli liikaa ja olkanivel meni remonttikuntoon.

Silwa yritti viestittää vastustajalleen sekä tuomarille, ettei pysty ottelemaan tai edes puolustautumaan, mutta viesti ei mennyt perille ennen kuin Ciesielski oli päässyt lataamaan pari moukaria myös perille.

Ciesielskille ottelu oli hänen uransa toinen ammattilaisottelu, joten uran ensimmäinen voitto irtosi näin ollen varsin vähällä vaivalla.

Kryzsztof ”BodyChrist” Ciesielski saa uransa avausvoiton, kun vastustajan olkapää pettää ilman ainuttakaan iskua:

Katso myös: Video: Järjetön vapaaottelumatsi Puolassa – ”Kung Fu Panda” otteli yksin kolmea vastaan ja sai kunnolla pataan