Video: Kiinalainen vapaaottelija paljasti jälleen yhden huijarin – kaksi vuotta sitten haasteen heittänyt Tai Chi -”mestari” sai nopeasti tarpeekseen

Vapaaottelija vs Tai Chi -

Vapaaottelija Xu Xiaodong paljastaa mestareina esiintyviä kung fu -huijareita ja tällä kertaa Tai Chi -”mestari” sai nopeasti pataansa.

Vuonna 2017 julkisuuteen noussut kiinalainen vapaaottelija Xu Xiaodong kyllästyi taistelulajien mestareina esiintyviin huijareihin ja on sittemmin paljastanut kyseisiä huijareita ottelemalla heitä vastaan.

Viimeisin ottelu oli hänen lyhin koitoksensa, mutta itse ottelua oltiin odotettu kelpo tovin verran. Tarkemmin sanottuna kaksi vuotta, sillä vuoden 2018 lopulla Xu sai haasteen Tai Chi -mestariksi itseään tituleeraavalta Cheniltä.

Marraskuun lopussa heidät saatiin vihdoin samaan häkkiin, mutta ottelu sai ratkaisevan käänteensä jo muutaman sekunnin jälkeen. Xu sai ensin pari potkua perille ja näistä Chen vielä selvisi hyvin, mutta heti toisen potkun perässä naamaan läsähtänyt vasemman käden isku olikin sitten jo liikaa.

Chen piteli naamaansa aikansa ja tuomari sekä Xu antoivat hänelle rauhan, mutta kun kipu osoittautui liian kovaksi, niin ottelu todettiin päättyneeksi Chenin luovutuksella.

Chen tietenkin keksi oivalliset perustelut tappiolleen. Hän sanoi ”sokaistuneensa auringosta” ja syytti myös häkin lattiaa.

Xu otti selityksen vastaan tyynesti ja ilmoitti olevansa valmis uusintaotteluun, mikäli hänelle maksetaan ottelusta myös palkkio.

Huijareita paljastava vapaaottelija ottaa yhteen Tai Chi -”mestarin” kanssa:

Katso myös: Video: UFC-ottelija otti rennosti kesken matsin – ”Valmentaja, pistänkö hänet luovuttamaan?”