Video: Vapaaottelija hämmensi sairaalatreeneillään – nosteli sänkyjä potilaineen päivineen

Vapaaottelija Jusuf Hajrovic / Pallomeri.net

Serbialainen vapaaottelija Jusuf Hajrovic julkaisi videon, jossa hän treenaa jouduttuaan sairaalaan nostelemalla muiden potilaiden sänkyjä.

Vapaaottelija Jusuf Hajrovic joutui maanantaina sairaalaan, kun testi vahvisti hänen saaneen koronavirustartunnan. Hajrovicin edustama vapaaottelupromootio Megdan kuitenkin paljasti Instagram-tilillään, ettei Hajrovic ole lopettanut harjoittelua sairaalakomennuksesta huolimatta.

Hajrovic nostelee kotikaupunkinsa Novi Pazarin sairaalassa sänkyjä molemmilla käsillään vuorotellen. Kauhistuneen oloiset potilaat ovat ”treenin” aikana yhä pedeissään. Hajrovic huutaa serbiaksi nostellessaan sänkyjen päätyjä ilmaan. Potilaat ovat piiloutuneet lakanoidensa uumeniin ja pysyvät visusti paikallaan.

– Ottelijamme Jusuf Hajrovic ei ole lopettanut valmistautumista, vaikka hän kärsii koronaviruksesta ja on karanteenissa. Jusuf voittaa taistelun koronavirusta vastaan tyrmäyksellä. Voiton jälkeen pääset katsomaan häntä omassa kaupungissasi, promootio hehkuttaa videon saatteessa.

Mainos alkaa

Vapaaottelija Jusuf Hajrovic treenaa nostelemalla sairaalasänkyjä:

Tsekkaa myös: Mullistava idea pelastaa tunnelman? – kanadalaisyhtiö siirtää katsojien äänet kotisohvalta stadioneille