Video: Järjettömän laiton tyrmäys – vapaaottelija diskattiin julman potkun takia

Vapaaottelija Amadeusz Roslik / Pallomeri.net

Vapaaottelija Amadeusz Roslik tyrmäsi vastustajansa todella rumalla ja sääntöjenvastaisella potkulla Fame MMA:n otteluillassa. 

Puolalainen vapaaottelija Amadeusz Roslik hommasi itselleen diskaustappion, kun hän meni kutakuinkin kaikkien rajojen yli yrittäessään tyrmätä vastustajaansa Adrian Polanskia Fame MMA 7 -otteluillassa.

Roslik sai ensin terävän iskun perille ja Polanski putosi maahan. Hän oli kyykyssä ja otti tukea molemmilla käsillään, jolloin hän oli puolustuskyvyttömässä tilassa ja vapaaottelun sääntöjen mukaan häntä ei missään tapauksessa saisi potkaista jalalla tai polvella päähän.

Roslik rikkoi tätä sääntöä tekemällä aivan valtavan laittoman tempun. Roslik käytti Polanskin päätä jalkapallona ja latasi hirmuisen potkun suoraan kaaliin. Polanski rysähti selälleen ja tuomari juoksi heti väliin keskeyttämään ottelua.

Mainos alkaa

Roslik luuli aidosti voittaneensa ottelun, vaikka kyseiset potkut ovat sallittuja enää vain joissain japanilaispromootioissa. Polanskille ei koitunut onneksi vakavia vammoja eikä ottelijoiden välille jäänyt pahaa verta, sillä he julkaisivat ottelun jälkeen Instagramissa varsin veljellisen yhteiskuvan.

Vapaaottelija Amadeusz Roslik käyttää vastustajan päätä jalkapallona:

Katso myös: Video: Raju tyrmäys ACA:ssa – jäätävä koukku vastapalloon