Vantaalla kuohuu – urheiluyhtiö törsäsi junioreilta saadut rahat viinaan ja makeaan elämään

pelaaja Leicesterin kiinalaisfutaaja Lauri Dalla Valle KPV naisten honka hifk mypan UEFA FA Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football UEFA pallomeri.net
naisten Aston kierroksen Palloliitto jalkapallo football pallomeri.net

Vantaan Sanomat on saanut haltuunsa Myyrmäen Urheilupuistosta teetetyn sisäisen raportin vuosilta 2012-2014. Raportti osoittaa, että Vantaan kaupungin omistama Myyrmäen Urheilupuisto Oy on törsännyt rahaa muun muassa ravintolailtoihin, juhliin, matkoihin sekä omatoimisesti päätettyihin palkankorotuksiin.

”Laskuissa ei ole selvityksiä, ketkä tapahtumiin osallistuivat. Ei myöskään silloisen toimitusjohtajan Erkki Salon 60-vuotisjuhlien laskuissa, joiden loppusumma oli raportin mukaan noin 10 000 euroa.” Vantaan Sanomat kertoo.

Raportti – ja sen johdosta poliisille osoitettu tutkintapyyntö Erkki Salon toimista – ovat perää Vantaan kaupunginjohtajan Erkki Nenosen aloitteesta, jossa hän käynnisti sisäisen tutkinnan useissa kaupungin yhtiöissä.

Rahat, joilla Salo ja kumppanit makeaa elämäänsä rahoittivat, ovat pääosin perää urheilujunioreiden perheiltä kerättävistä varoista.

Lue juttu kokonaisuudessaan Vantaan Sanomien sivuilta.