Video: Aivan älytön soolo – Valtteri Puustinen ajoi läpi ja heitti kiekon omien jalkojen välistä yläpesään

Valtteri Puustinen HPK / Pallomeri.net

HPK:n kultakypärä Valtteri Puustinen viimeisteli upeasti Sportin verkkoon kauden seitsemännen maalinsa mykistävän yksilösuorituksen päätteeksi. 

HPK:n kultakypärä näyttää viihtyvän jatkossakin Valtteri Puustisen päässä, jos Sport-ottelun avauserässä syntyneen maalin perusteella. Puustinen väläytti huimaa itseluottamusta ja yksilötaitoa tehdessään kauden seitsemännen maalinsa.

Puustinen iski kiinni keskialueelle jääneeseen irtokiekkoon, polki kunnon vauhdit ja ajoi maalille. Sport-puolustaja Kristian Tuohilampi oli yhä pelin alla, mutta hänestä ei ollut täyttä vauhtia viilettäneen Puustisen pysäyttäjäksi. Puustinen veti hänet vipuun nopealla kikalla ja pääsi nokikkain Sport-veskari Stefan Steenin kanssa.

Steen ei lähtenyt haastamaan Puustista, mutta varman päälle pelaamisesta ei ollut tällä kertaa mitään apua, sillä Puustinen sujautti mailansa omien jalkojensa välistä läpi ja nosti kiekon räpyläkäden yläkulmaan eikä jättänyt Steenille mitään palaa.

Puustisen tämän kauden tehot ovat maalin myötä nyt 7+7=14, joka on hänen uusi ennätyksensä. HPK johti ottelua avauserän jälkeen 1-0 Puustisen maalilla.

Valtteri Puustinen viimeistelee yhden alkukauden upeimmista maaleista:

Katso myös: Marko Anttila iski maalin kahden miehen alivoimalla


Pelaajat:
Joukkueet: