Leijonat sai uuden NHL-vahvistuksen – Pittsburghin Valtteri Puustinen liittyy MM-ryhmään

Valtteri Puustinen Pittsburgh Penguins

Leijonat saa uuden vahvistuksen rapakon takaa, kun Pittsburgh Penguinsin Valtteri Puustinen liittyy kisajoukkueen vahvuuteen.

MM-kisoihin valmistautuva Suomen jääkiekkomaajoukkue sai riveihinsä uuden NHL-vahvistuksen, kun Pittsburgh Penguinsin Valtteri Puustinen liittyy joukkueeseen. Hyökkääjä saapuu Leijonien mukaan torstaina, kun kisojen kenraaliharjoituksena toimiva Tshekin EHT-turnaus on jo käynnissä.

NHL:n lisäksi AHL-joukkue Wilkes-Barre/Scranton Penguinsissa tällä kaudella pelannut Puustinen on viimeksi nähty A-maajoukkueessa kevään 2021 MM-kisoissa. Puustisen liittyminen kisajoukkueen matkaan oli melkoinen yllätys, koska hänen NHL-sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Pelaajat harvemmin vastaavassa tilanteessa lähtevät kisoihin loukkaantumisriskin vuoksi.

Mainos alkaa:

Vahvistusta tulee myös kotimaasta, kun tuore Suomen mestari, Tapparan puolustaja Veli-Matti Vittasmäki liittyy leijonaryhmään niin ikään torstaina.

Leijonat sai myös ikäviä uutisia, sillä Malmössä päättyneellä kaudella pelannut hyökkääjä Lauri Pajuniemi joutui jäämään sivuun joukkueesta loukkaantumisen vuoksi.

– Kyseessä on vanha vamma, jonka luultiin olevan jo kunnossa, Leijonien GM Jere Lehtinen paljastaa liiton tiedotteessa.

Tsekkaa myös: Mestis-lisenssit on jaettu – Koovee jäi kokonaan ilman ja Tutolle ehdollinen lisenssi


Pelaajat:
Joukkueet: