TPS:n Valtteri Pulli taklasi vastustajaa rumasti päähän – sai pelissä vain kahden minuutin rangaistuksen

Valtteri Pulli TPS

TPS:n Valtteri Pulli on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon rumasta taklauksesta, jonka KooKoo-ottelun tuomaristo missasi lähes kokonaan.

KooKoo voitti TPS:n vieraskentällä maalein 2-1 rankkarikisan jälkeen, mutta vaikka ottelu oli tiukka, niin erityisen kiihkeästä perjantai-illan väännöstä ei ollut kyse. Siitä huolimatta ottelu poiki kurinpidolle viikonlopuksi hommia.

Ottelun toisen erän alussa nähtiin tilanne, jossa TPS-pakki Valtteri Pullille tuomittiin kahden minuutin rangaistus väkivaltaisuudesta. Videotodisteet kuitenkin osoittivat varsin kiistattomasti, että Pulli oli todella onnekas selvitessään vain pikkukakkosella, sillä hän kurotti kontaktinsa perille kädet korkealle ja osui suoraan KooKoon Kasperi Ojantakasta kupoliin.

Liiga tiedotti myöhään perjantai-iltana, että Pullin taklaus oli lähetetty Liigan tilannehuoneesta kurinpitodelegaation käsiteltäväksi. Lauantaina päivällä Liiga tiedotti, että Pulli on asetettu väliaikaiseen pelikieltoon, joten teko on arvioitu vähintään yhden ottelun pelikiellon arvoiseksi. Lopullinen päätös asiassa julkaistaneen vielä lauantain aikana.

TPS:n Valtteri Pulli asetettiin väliaikaiseen pelikieltoon tämän taklauksen myötä:

Katso myös: Harvinainen tilanne junnusarjassa – Windsor Jr Spitfiresin kenttäpelaaja joutui maaliin maalivahdin loukkaannuttua


Joukkueet: