Ralf Schumacher Sky Sportsille: “Valtteri Bottas ei ole enää vaihtoehto Mercedekselle”

F1 Valtteri Bottas Lewis Hamilton - pallomeri.net

Valtteri Bottas ajaa vielä Mercedeksellä, mutta ei enää tulevaisuudessa. Näin on ainakin, mikäli Ralf Schumacherilta kysyy mielipidettä.

Lewis Hamilton teki taannoin kahden vuoden jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa, mutta tallin toisesta kuljettajasta ei vielä tulevaisuuden osalta ole varmuutta. Ex-kuljettaja Schumacher kertoi haastattelussa omia näkemyksiään asiaan liittyen.

– Mielestäni Mercedeksen on ennen kaikkea huolehdittava tulevaisuudesta Hamiltonin jälkeen. Voin hyvin nähdä George Russellin olevan heidän uusi kuljettajansa. Etenkin, koska markkinoilla ei ole kovin paljon kuljettajia, enkä usko että Valtteri Bottas on enää vaihtoehto Mercedekselle, Schumacher sanaili Saksan Sky Sportsilla.

– Olisi tärkeä kehittää nuorta kuljettajaa – kuten vaikkapa Russellia – Hamiltonin rinnalla, sillä vaikka kuljettaja on nopea, hänen pitää ensin totutella osaksi tallia. Se vie aikaa. Nopeuden osalta Russell on jo todistanut olevansa ainakin yhtä nopea, ellei jopa nopeampi kuin Bottas.

Bottas on tämän kauden taulukossa MM-sarjan vitospaikalla. Hän on jo 90 pistettä sarjaa johtavaa Red Bullin Max Verstappenia perässä. Hamilton on toisena 32 pistettä Verstappenille jääneenä.


Pelaajat: