Huikea startti F1-kauteen! Valtteri Bottas nappasi paalupaikan – Ferrarille täydellinen katastrofi

F1-sarja Valtteri Bottas lehdistötilaisuudessa F1 / Pallomeri.net

Mercedeksen Valtteri Bottas sai täydellisen startin F1-kauteen, kun suomalaiskuski paineli upeasti paalupaikalle Itävallassa.

F1-kausi startattiin lauantaina kauden ensimmäisillä aika-ajoilla, kun taistelu kauden ensimmäisen kisan lähtöpaikoista kävi kuumana.

Suomalaisittain jännitys kohdistui Mercedeksen Valtteri Bottakseen sekä Alfa Romeon Kimi Räikköseen. Räikkösen aika-ajosta tuli pannukakku, sillä vauhti ei yksinkertaisesti vain riittänyt ja jäämies lähtee sunnuntain kisaan 19. sijasta.

Sen sijaan Valtteri Bottas osoitti huimaa kovuutta, kun mies taisteli vimmatusti paalupaikasta tallikaverinsa Lewis Hamiltonin kanssa. Lopulta suomalainen vei älyttömän pienellä marginaalilla taistelun nimiinsä ja lähtee sunnuntaina paalupaikalta.

Mainos alkaa

Mercedeksen kovin haastaja viime vuodet ollut Ferrari on puolestaan täysin sekaisin, sillä italialaistallin aika-ajosta tuli täydellinen katastrofi, kun autosta ei yksinkertaisesti löydy vauhtia. Sebastian Vettel jäi sijalle 11 ja Charles Leclerc starttaa 7. ruudusta.


Pelaajat: