Käsittämätön aivopieru – Valour FC:n pelaaja oli tekemässä maalia, joukkuetoveri potkaisi pallon pois maaliviivalta

Valour FC

Kanadassa nähtiin outo tapaus, kun Valour FC:n pelaaja siivosi pallon pois maaliviivalta joukkuetoverin ollessa tekemässä maalia.

Kanadan Valioliigassa päästiin todistamaan mykistävää aivopierua ottelussa, jossa Valour FC kohtasi HFX Wanderersin. Tilanne sattui 18. minuutilla, kun eräs Valourin pelaajista onnistui vastaiskun päätteeksi ohittamaan HFX:n maalivahdin.

Maalia tekemässä ollut Valourin pelaaja lensi maaliviivan paremmalla puolelle ja pallo oli tulossa maaliin hänen perässään, kunnes sattui jotain hyvin odottamatonta.

Toisesta aallosta tullut toinen Valourin hyökkääjä nimittäin ilmeisesti yritti varmistaa, että pallo menee maaliin asti, mutta hänelle sattui käsittämätön oikosulku. Paikalle kirmannut hyökkääjä nimittäin vesitti täysin varman maalin ampumalla pallon maaliviivalta pois. Ilmeisesti hänen tarkoituksenaan oli potkaista pallo sivuverkkoon, mutta osuma oli jopa naurettavan huono. Toinen vaihtoehto, että kyseessä oli jonkin sortin tuuletus, joka alkoi vain aivan liian aikaisin. Olipa totuus mikä tahansa, niin maalia tilanteesta ei lopulta syntynyt, vaikka videon perusteella onkin aivan hilkulla, ettei pallo ole kokonaan sisällä.

Valourin onneksi pelissä tehtiin myös yksi hyväksytty maali ja he voittivat ottelun siis lukemin 1-0.

Valour FC:n hyökkääjä pilaa joukkueeltaan varman maalin siivoamalla pallon pois maaliviivalta:

Katso myös: Uskomaton pommi 30 metristä – IFK Mariehamnin Joakim Latonen ampui huikean maalin Veikkausliigassa