Video: Karmiva tapaus pikkujunnujen jenkkifutispelissä – valmentaja löi kahdesti 9-vuotiasta pelaajaansa

Savannah Gatorsin valmentaja / Pallomeri.net

Savannah Gators -nimisen U9-ikäisten jenkkifutisjoukkueen valmentaja jäi kiinni oman pelaajansa lyömisestä.

Yhdysvalloissa heräsi melkoinen raivo, kun video 9-vuotiaiden ja nuorempien junnujen jenkkifutispelistä lähti leviämään sosiaalisessa mediassa.

Videolla Savannah Gators -joukkueen valmentaja raivostuu ja lyö kahdesti omaa pelaajaansa päähän ilmeisesti kurinpalautustarkoituksissa.

Seura teki asian jälkihoidossa massiivisen virheen pyytämällä puolivillaisesti anteeksi ja kutsumalla valmentajaa ”hyväksi tyypiksi, joka vei asian hieman liian pitkälle.” Seura myös pyysi sosiaalisen median käyttäjiä olemaan jättämättä negatiivisia kommentteja profiileihinsa.

Mainos alkaa

Ymmärrettvästi ja etenkin kun kyseessä on näin vakava tapaus, ei seura näillä toimilla saanut mitään muuta aikaiseksi kuin alati pahenevaa raivoa.

Valmentaja itse julkaisi videomuotoisen anteeksipyynnön, jossa hän totesi, ettei hänen teolleen ole mitään perusteita, mutta totesi samalla, että hän katuu kurinpalautuksen tekemistä julkisesti ja että hänen olisi pitänyt tehdä se vasta pukukopissa.

Seura poisti myöhemmin ”anteeksipyyntönsä” ja paikallismedioiden mukaan valmentaja on saanut ikuisen porttikiellon lasten urheiluun sekä joutuu vastaamaan rikossyytteisiin tapauksen johdosta.

Valmentaja lyö kahdesti 9-vuotiasta pelaajaansa:

Katso myös: Video: Pahannäköinen onnettomuus krikettimaaottelussa – Australian syöttäjä sai pallon rajusti päähänsä