Junnujen jenkkifutispeli päättyi karmivaan tragediaan – valmentaja ampui vastustajan valmentajan kuoliaaksi

NFL Jenkkifutis / Pallomeri.net

USA:ssa pelattu junioreiden jenkkifutispeli päättyi järkyttävällä tavalla, kun toisen joukkueen valmentaja ampui vastustajan valmentajan.

Yhdysvaltojen Texasissa pelattu amerikkalaisen jalkapallon junioriottelu sai kammottavan ja traagisen päätöksen, kun toisen joukkueen valmentaja ammuttiin kuoliaaksi.

Tilanne sai alkunsa valmentajien ja tuomarin välisestä sanasodasta, joka eskaloitui nopeasti todelliseksi. Pian toinen valmentajista kaivoi aseensa esiin ja ampui vastapuolen valmentajaa useaan kertaan.

CNN:n mukaan Lancasterin poliisi sai hälytyksen ampumisesta lauantaina hieman ennen iltayhdeksää. Surmansa saanut valmentaja oli 43-vuotias Michael Hickmon, Lancasterista kotoisin kolmen lapsen isä ja isoisä. Lancaster on Dallasin ulkopuolella sijaitseva pikkukaupunki.

Teosta epäillään 39-vuotiasta Yaqub Talibia, joka on entisen NFL-tähden Aqib Talibin isoveli. CNN:n tietojen mukaan myös Aqib oli paikalla lauantaina pelatussa ottelussa ja hänen osuuttaan tapahtumissa tutkitaan.

Yaqub Talib pakeni tapahtumapaikalta, mutta ilmoittautui poliisille maanantaina. Hänet on pidätetty murhasta epäiltynä.

– Talib katuu ihmiselämän traagista menetystä, mutta ilmiantoi itsensä lain edessä, jotta voisi kertoa tarinasta oman puolesta, Yaqub Talibin asianajaja kommentoi medialle.

Tsekkaa myös: New England Patriotsin ja Carolina Panthersin yhteistreeneissä roihahti kunnon joukkomylly