Video: Valladolidin puolustukselle kävi nolo tuplakämmi – Eibar-hyökkääjä maalasi aivan ilmaiseksi

Eibar kuittaa Valladolidin sättäyksen / Pallomeri.net

Valladolidin iltapuhde Eibaria vastaan sai tragikoomisen käänteen, kun puolustajan harhasyöttö ja maalivahdin kompurointi johtivat lahjamaaliin.

Eibarin ja Valladolidin välinen torstai-illan La Liga -kierroksen ottelu oli karkaamassa vierasjoukkueen käsistä jo ennen puolen tunnin täyttymistä. Eibar paineli johtoon 21. minuutilla ja vain seitsemää minuuttia myöhemmin verkko heilui jälleen, mutta kunnia tästä takaiskusta menee käytännössä Valladolidin omaan plakkariin.

Keskikenttäpelaaja Fede piti palloa oikealla laidalla ja oli mitä ilmeisimmin aikeissa antaa syötön taaksepäin maalivahti Churripille. Tilanteessa kuitenkin sattui nolo tuplakämmi.

Feden syöttö oli löysä ja se lähti aivan liiaksi keskelle. Churripi odotti palloa samalla laidalla, joten hän joutui spurttaamaan Feden syötön perään ehtiäkseen pelastamaan tilanteen. Churripi veti kuitenkin nilkkarallit ja joutui vain katselemaan vierestä, kun Eibarin Takashi Inui käppäili kaikessa rauhassa luukulle ja puttasi pallon pussiin.

Mainos alkaa

Churripilla ja Fedellä oli ilmeisesti eriävä mielipide siitä, että kumman virheestä oli kyse, sillä molemmat katsoivat toisiaan käsiään levitellen.

Eibar johti ottelua maalein 2-1 toisen jakson lopulla.

Valladolidin alakerran synkkä hetki johtaa todelliseen lahjamaaliin: