Valko-Venäjän kiekkosarjan jatkaminen tuli kalliiksi – ainakin neljä suomalaispelaajaa saanut koronaviruksen

Valko-Venäjän kiekkokausi / Pallomeri.net

Valko-Venäjän kiekkosarja vietiin väkisin loppuun, vaikka joka puolella maailmaa urheilusarjat keskeytettiin koronaviruksen vuoksi.

Valko-Venäjällä valtaa pitävä Aleksandr Lukashenko ei ottanut lainkaan tosissaan koronaviruksen aiheuttamaa uhkaa, vaan presidentiltä kuultiin jopa koomisia heittoja

– llmeisesti presidenttikin oli jossain kommentoinut ja naureskellut, että saunalla ja vodkalla tautia voi ehkäistä tai parantua siitä, Neman Grodnon paidassa pelannut Joonas Hurri hämmästeli Ylelle maaliskuussa.

Nyt kauden jatkaminen on käynyt äärimmäisen kalliiksi, sillä venäläislehti Allhockey.ru tietää kertoa, että muun muassa Neman Grodnon joukkueessa on todettu useita koronavirustartuntoja.

Mainos alkaa

Mukana on lehden mukaan neljä suomalaispelaajaakin, sillä Joonas Hurrilla, Valtteri Hietasella, Timo Hiltusella ja Sami Jekusella on todettu tartunta.

Myös Nemanin kakkosjoukkueessa ja juniorijoukkueessa jyllää koronavirus, sillä samaisessa jutussa todetaan, että näiden joukkueiden sisällä olisi todettu 17 virustartuntaa.