Video: Uskomaton temppu Valko-Venäjän kiekkofinaalissa – maalivahti esti varman maalin vaihtopenkiltä

Valko-Venäjän kiekkoliigan finaalit / Pallomeri.net

Valko-Venäjän kiekkoliigan finaalisarjan toisessa ottelussa nähtiin häikäilemätön temppu, kun maalivahti esti vaihtopenkiltä vastustajan varman maalin.

Kaikki muut sarjat maailmassa ovat tauolla tai kokonaan hyllyllä, mutta Valko-Venäjän kiekkoliigan kausi senkun puksuttaa aurinkoista tietään eteenpäin. Meneillään on finaalisarja Junost Minskin ja Shaktar Soligorskn välillä.

Lauantaina pelatussa sarjan toisessa ottelussa nähtiin harvinaislaatuinen episodi. Soligorskin Andrei Feklistov oli keskialueella ajamassa kiekon kanssa kohti tyhjää Minskin maalia, kunnes vaihtoaitiossa ollut maalivahti Igor Brikun kaapaisi mailallaan kiekon pois Feklistovilta.

Feklistov luonnollisesti jäi odottamaan tilanteesta vihellystä, mutta turhaan. Tuomaristo ei nähnyt tilanteessa mitään väärää ja peli sai jatkua. Vaikka kiekko päätyikin Soligorskille, eivät pelaajat saaneet painettua kiekkoa tyhjään reppuun.

Mainos alkaa

Tuomariston käsittämätön jäätyminen ei kuitenkaan onneksi vaikuttanut peliin. Soligorsk voitti ottelun maalein 3-2 ja tasoitti voitot 1-1:een. Ottelusarja jatkuu tiistaina Soligorskissa ja mestaruuteen vaaditaan neljä voittoa.

Maalivahti Igor Brikun saa älynväläyksen ja selviää siitä ilman jäähyä:

Katso myös: Video: Valko-Venäjän presidentti pelaa jääkiekkoa normaalisti, eikä murehdi koronaa – ”Ei täällä ole viruksia”