Valioliigaseurat yksimielisiä – joukkueet saivat luvan aloittaa täyskontaktiharjoittelun

Valioliigaseurat yksimielisiä – joukkueet saivat luvan aloittaa täyskontaktiharjoittelun

Valioliigaseurat äänestivät yksimielisesti täyskontaktiharjoittelun sallimisen puolesta. Tätä pidetään merkittävänä askeleena kohti sarjan paluuta.

Valioliigaseurat ottivat suuren askeleen kohti sarjan paluuta, kun seurat äänestivät yksimielisesti täyskontaktiharjoittelun aloittamisen puolesta. Lupa tulee voimaan heti.

Joukkueet saavat palata siis normaaliin ryhmäharjoitteluun ja harjoituksissa saa myös taklata, mutta pelaajien tulee edelleen välttää tarpeettomia lähikontakteja.

Liiga toteaa tiedotteessaan, että kaikkien osanottajien hyvinvointi ja terveys ovat ykkösprioriteettina. Liiga on myös määrännyt tiukat toimintamallit, joiden tarkoitus on varmistaa harjoitustilojen paras mahdollinen turvallisuus. Pelaajat ja toimihenkilöt tullaan testaamaan koronaviruksen varalta kahdesti viikossa.

Päätös niin sanotun ”harjoittelun toisen vaiheen” aloittamisesta on tehty yhdessä seurojen, valmentajien, pelaajien, pelaajayhdistyksen, valmentajayhdistyksen sekä Iso-Britannian hallituksen kanssa.

Valioliigan toiveissa oli saada pelit käyntiin jo kesäkuun puolivälin tienoilla, mutta päätöstä pelien aloituspäivämäärästä ei ole vielä tehty. Liigan asiasta käydään jatkuvasti keskusteluja viranomaisten kanssa.

Lue myös: Skottiseura Livingston räväytti Twitterissä – fanit saavat äänestää tarjotaanko maalivahdille jatkosopimusta

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut