Valioliigapörssin 3. jakso pelattu – tässä voittajat

Valioliigapörssin 3. jakso pelattu – tässä voittajat

Pallomeri.netin Valioliigapörssi-kimpassa on saatu myös 3. jakso pelattuna. Jälleen kerran jaksovoiton nappasi nimiinsä Petri Jokiranta.

Jakson voittajaksi tiensä selvitti Petri Jokiranta, joka nappaa itselleen 125€ pelirahaa NordicBetille. Myös Lauri Saastamoinen, Mikko Välilä, Janne Innanen ja Ville Touru kuittasivat itselleen palkinnot. Ottakaahan voittajat yhteyttä [email protected] osoitteeseen niin saadaan palkinnot oikeaan osoitteeseen.

Mikäli et vielä ollut mukana kimpassa, niin ei hätää. Valioliigapörssi jatkuu vielä yhden jakson verran ja jokaisessa jaksossa parhaat palkitaan. Koko kauden paras palkitaan PS4-konsolilla, joten taistelu huikeasta palkinnosta jatkuu koko kauden. Lisätietoa kimpastamme ja palkinnoista löydät TÄÄLTÄ!

Seuraava jakso alkaa lauantaina 01.04, joten äkkiä joukkue kasaan ja palkintojahtiin!

Kimpan kokonaistilanteen TOP10:

Lauri Saastamoinen 1423

Ville Touru 1406
Petri Jokiranta 1374
Mikko Välilä 1303
Janne Innanen 1205
Jani Rantamäki 1199
Teemu Kulmala 1079
Niko Arponen 812
Toni Pursiainen 812
Pedro Romero Patricio 733

Päivitämme kokonaistilanteen tälle sivulle joka jakson jälkeen. Ilmoitamme myös joka kerta jakson parhaimmat, joille lähtee maistuvat palkinnot.

Me tarjoamme sivuilla myös jokaisen fantasy-pelaajan unelman. Käytössäsi on työkalu, joka helpottaa huomattavasti pelaamista ja vaihtojen suunnittelua. Tutustu Valioliigapörssi pilalla työkaluun TÄSTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut