Urheilulääkäri teki paljastuksen kirjassaan – Valioliigan tähtipelaaja aiheutti seksillä itselleen nivusvamman

valioliigan suomalaisselostajalle jalkapallo Vitosessa Turun FC Inter katsaus jalkapallon 30 000 San Marino historiaa Uefa nations league jalkapallo futis hjk UEFA - pallomeri.net

Urheilulääkärinä tunnettu Ali Sheen paljasti kirjassaan, että eräs Valioliigan tähtipelaaja aiheutti itsellään ikävän vamman seksillä.

Professori Ali Sheen kertoo uudessa kirjassaan The Painted Surgeon, että reippaaksi äitynyt seksihurjastelu aiheutti ikävän loukkaantumisen Valioliigan tähtipelaajalle.

Sheen on auttanut tuhansia urheilijoita heidän eri vaivoissaan ja vammoissaan, mutta kyseisen, tuntemattomaksi ymmärrettävästi jätetyn futistähden hoitaminen kuntoon oli Sheenin mukaan eittämättä yksi hänen uransa mieleenpainuvimmista kokemuksista.

Sheen kertoo teoksessa, että ankarasta nivusvaivasta kärsinyt pelaaja tuli hänen luokseen seuran lääkärin lähettämänä. Miestä vaivasivat myös yskimis- ja aivastelukohtaukset. Pelaaja ei kuitenkaan ujostellut ongelmien juurisyitä selvitettäessä, joten Sheen pääsi ongelman jäljille.

– Hän ilmoitti harrastaneensa kumppaninsa kanssa kovaa ja äänekästä seksiä, Sheen paljasti.

Pelaaja auttoi asiaansa demonstroimalla Sheenille kipua tuottaneen seksiasennon.

– Nivusvammat syntyvät vääntymisistä ja kääntymisistä. Joskus ne voivat tapahtua epätavallisissa olosuhteissa, tohtori summasi. Asennon näyttäminen oli epätavallista mutta hyödyllistä, Sheen totesi.

Pelaaja pääsi tuskistaan lopulta vatsaontelotähystyksenä tehdyn operaation ansioista. Toimenpide kesti reilun tunnin.

– Neljä viikkoa leikkauksen jälkeen hän oli taas pelikunnossa, Sheen kertoi.

Sheen on tullut tunnetuksi varsinkin Liverpoolin ja Chelsean pelaajien auttajana, mutta hän ei paljastanut kirjassaan, minkä seuran pelaajasta tällä kertaa oli kyse.

Tsekkaa myös: Gerard Pique päätti upean uransa todella nolosti – mussutti vaihtomiehenä tuomarille ja otti typerän ulosajon