ESPN: Osa Valioliigan pelaajista ei halua uhmata koronaa – ”Liiga ottaa asian vakavasti vasta, kun joku kuolee”

Harry Kane Leicester Tottenham Valioliiga valioliigan

Yhdysvaltalainen urheilumedia ESPN:n pelaajalähteet kertovat, että suuri osa pelaajista vastustaa Valioliigan jatkamista pandemian aikana.

ESPN uutisoi, että yhä suurempi osa Englannin Valioliigan pelaajista vastustaa ajatusta kentillepaluusta koronapandemian aikana. Pelaajien alati voimistuva vastarinta on massiivinen takaisku Valioliigalle, joka yrittää epätoivoisesti pelastaa kauttaan lähes hinnalla millä hyvänsä.

Valioliigaseurat keskustelevat jälleen perjantaina vaihtoehdoista sarjan jatkamiselle. Pelaajistosta kuitenkin monet, etenkin perheelliset tai perheenlisäystä odottavat pelaajat, ovat huolissaan pelaamisesta pandemian aikana.

– Monilla pelaajilla on hyvin epämukava olo pelien pelaamisesta. Liiga ottaa tämän asian vakavasti vasta sitten, kun joku kuolee, totesi nimettömänä pysyttelevä Valioliigan pelaaja ESPN:lle.

Mainos alkaa

Euroopan sarjoista Hollanin Eredivisie sekä Ranskan Ligue 1 ovat jo lopettaneet kautensa ja Belgian pääsarjassa ollaan päätymässä samaan ratkaisuun. Tiistaina Kansainvälisen jalkapalloliitto FIFA:n lääketieteellisen komitean puheenjohtaja Michel D’Hooghe kertoi, että hänen mielestään sarjoja ei pitäisi pelata ennen syyskuuta.

– Maailma ei ole valmis kilpajalkapalloon. Toivon sydämestäni, että tuo muuttuu nopeasti, mutta nyt tarvitaan kärsivällisyyttä, sanoi D’Hooghe Sky Sportsille antamassaan haastattelussa.

Lue myös: QPR-pomo ehdottaa jopa palkkakattoa – ”On realistista, että menetämme seuroja”