Lehti: Valioliigan pelaajat osallistumassa pelastustalkoisiin yli 100 miljoonan punnan palkkaleikkauksin

Steve Cook bournemouth valioliiga - pallomeri.net

Daily Mail uutisoi, että Valioliigan pelaajien palkkoja tullaan leikkaamaan 100 miljoonan punnan edestä. Rahoilla pidetään hengissä pienempiä seuroja.

Brittilehti Daily Mail uutisoi, että Valioliigan pelaajien palkkoja joudutaan leikkaamaan, jotta alempien sarjatasojen seurat pysyisivät hengissä. Lehti kertoo, että pelaajien palkkoja oltaisiin leikkaamassa yhteensä jopa noin 105 miljoonan punnan edestä.

Iso-Britannian ammattilaisjalkapalloilijoiden liitto PFA, Valioliiga ja kolmesta Valioliigan jälkeen korkeimmasta sarjatasosta koostuva Englannin jalkapalloliiga EFL järjestivät hätäkokouksen, jossa keskusteltiin tavoista pelastaa ammattilaisjalkapallo koronaviruspandemiasta huolimatta.

Lehden mukaan näyttää siltä, että Valioliiga-pelaajien palkkojen leikkaaminen on väistämätöntä. Kaikki osapuolet ovat samoilla linjoilla, mutta sopimusta ei ole vielä saatu aikaan. Ehdotuksen mukaan kaikkien pelaajien palkkoja leikattaisiin 20 prosentilla, jos pelejä ei tulla pelaamaan seuraavan kolmen kuukauden aikana.

Mainos alkaa

Rahat käytetään alemmilla sarjatasoilla pelaavien pelaajien, seurojen, seurojen taustahenkilöiden ja osa-aikaisten työntekijöiden tukemiseen. EFL, PFA ja Valioliiga jatkavat kokoustamista asian tiimoilta ensi viikon aikana.

Lue myös: Lähde: Cristiano Ronaldo teki upean eleen Juventukselle – palkka laskee miljoonia euroja