Valioliigan huippukamppailut Coolpickz-pelivihjeissä

Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net
Coolpickz Valioliiga veikkaus / Pallomeri.net

Coolbet-pelivihjeet

Valioliigan huippukamppailut ovat tänä viikonloppuna tapelilla Coolbet-pelivihjeissä. Viikonlopun kierroksella veikataan Englannin lisäksi myös Ruotsin, Norjan, Ranskan ja Espanjan otteluita. Laita oma rivisi sisään täysin ilmaiseksi ja voit voittaa 5000€:n jackpotin! Kierros alkaa lauantaina klo 17:00.

Myös Pallomeri.net on mukana kisassa ja valmiina iskemään kiinni loistaviin rahapalkintoihin.

Valioliigan huippukamppailut Coolbet-pelivihjeissä:

Leicester – Everton

Valinta: Leicester

Leicesterin sensaatiomestaruus varmistui jo viime kierroksella, kun Tottenham ei pystynyt voittamaan Chelseaa. Mestaruusjuhlat ovat olleet sosiaalisen median perusteella aavistuksen kosteat, mutta nyt joukkue palaa täysin ilman paineita oman kotiyleisönsä eteen juhlimaan mestaruutta.

Myöskään Evertonilla ei ole ottelussa enää mitään panosta, sillä se on Valioliigan turvallisessa keskikastissa sijalla 11. Leicester on voittanut viidestä viimeisestä pelistään kolme ja pelannut kahdesti tasan, kun taas Everton on pelannut kolmesti tasan sekä voittanut ja hävinnyt kerran. Uskomme, että todelliset yllätysmestarit vievät vapautuneella pelillään kaikki kolme pistettä kotistadionillaan.

Manchester City – Arsenal

Valinta: Yli 2,5 maalia

Manchester City putosi Mestarien liigasta Real Madridille, mutta Valioliigassa riittää vielä panosta. Sunnuntain vastustaja Arsenal on sarjassa sijalla kolme ja City sijalla neljä. Joukkueiden välillä on eroa kolme pistettä, joten voitolla City nousee tasapisteisiin Arsenalin kanssa. Myös Manchester United hengittää vielä kaksikon takana, vain neljän pisteen päässä Citystä ja ottelun vähemmän pelanneena.

Näin taistelu ensi kauden Mestarien liiga -paikasta käy vielä erittäin kuumana, kun sinne neljä ensimmäistä Valioliigasta pääsevät. Uskomme, että hyökkäysvoittoiset City ja Arsenal iskevät molemmat maaleja pysyäkseen neljän sakissa. Myös City-kärki Sergio Agüero tavoittelee vielä Valioliigan maalikuninkuutta.

Veikkaa ilmaiseksi ja voita 5000€ Jackpot!

Tässä meidän rivimme kokonaisuudessaan. Muista jakaa oma kuponkisi Facebookissa, niin voit voittaa 5000€ Jackpotin!

valioliigan huippukamppailut coolpickz-pelivihjeissä pallomeri.net
valioliigan huippukamppailut coolpickz-pelivihjeissä pallomeri.net

Muista tarkistaa myös sivuiltamme löytyvät muut vedonlyöntivihjeet!

Coolbet on ilmainen veikkauskilpailu, jossa veikataan 15 jalkapallo-ottelun tuloksia sekä otteluiden maalimääriä. Voit voittaa Coolbetistä viikoittain itsellesi rahapalkintoja sijoittumalla viiden parhaan pelaajan joukkoon.

Lisäksi tarjolla on joka viikko 5000€ jackpot-palkinto pelaajille, jotka pystyvät ylittämään 95 pisteen maagisen pisterajan. Lue lisää Coolbetistä ja sen säännöistä sivuiltamme –> Coolbet – ilmainen veikkauskilpailu.

Myös me hyppäämme mukaan Coolbetin veikkauskisaan täysillä. Julkaisemme jatkossa kaksi kertaa viikossa Coolbetin pelivihjeet, joiden avulla toivottavasti saat itsesi lähemmäksi 5000€ jackpot-palkintoa.