Valioliiga-vihjeet: Wolves – Man United | 1.2. klo 22:15

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat torstai-illan otteluun, jossa Wolves saa vieraakseen Man Unitedin. Tässä pelivalinta perusteluineen.

Wolves – Man United

Joukkueet ovat lähes peräkkäin sarjataulukossa, joten torstaina pelataan isoista pisteistä. Wolvesin kotisaldo on todella komea, sillä edellinen tappio tuli syyskuussa Liverpoolille. Sen sijaan ManU on voittanut edellisen kerran Valioliigassa vieraspelin marraskuun lopussa, joten kotietu voi olla yllättävänkin painava tällä kertaa.

Kun tiedetään vierasjoukkueen jatkuvat myllerrykset, niin lähtökohdat ovat kaikkea muuta kuin helpot. Wolves on onnistunut tällä kaudella voittamaan kotonaan jo Chelsean, Tottenhamin sekä Manchester Cityn.

Näiltä kantilta lähdetään hakemaan pelivalintaa kohteesta Wolves 1X, joka mahdollistaa myös tasapelin. Esimerkiksi Coolbetilla tästä saa kertoimeksi 1.59.