Valioliiga-vihjeet: West Ham – Liverpool | Su 31.1. klo 18:30

Manchester United futisvihjeet valioliiga-vihje vetovihjeet ucl-vihjeet

Valioliiga-vihjeet tulevat sunnuntain osalta ottelusta West Ham – Liverpool. Onko edessä runsasmaalinen iltapuhde?

West Ham on ollut pirteässä vireessä, ja joukkue puksutteleekin tällä hetkellä peräti 6 ottelun voittoputkessa – joskin kaksi noista otteluista pelattiin FA Cupissa Stockportia ja Doncasteria vastaan.

Liverpool puolestaan on ollut totuttua vaisumpi, mutta viimeisimmmässä, vain kolme päivää sitten pelatussa matsissa se kävi hakemassa komean 3-1-voiton Tottenhamista. Maalijyvä on siis ainakin jollain tapaa löytynyt, sillä edelsihän Spurs-matsia FA Cupissa tullut 3-2-tappio Manchster Unitedille.

Mainos alkaa

Yli 2,5 maalia West Hamin ja Liverpoolin väliseen otteluun kuulostaa erinomaiselta valinnalta, sillä hyvin mahdollista on, että myös kotijoukkue West Ham pääsee tulostaululle maalin muodossa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!