Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Manchester City | 14.5. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat illan taistosta, jossa pelataan isoin panoksin. Tottenhamilla on sauma laittaa mestaruustaisto täysin uuteen uskoon.

Ilmainen Valioliiga-kisa! Voita huima matka futiksen EM-kisojen välierään

Tottenham – Manchester City

Manchester Cityllä on kaksi ottelua jäljellä, mistä täydet pisteet tuovat mestaruuden. Sen sijaan yksikin pistemenetys voisi tarkoittaa mestaruuden karkaamista Arsenalille. Ensimmäinen Cityn haaste on Tottenham, joka on Arsenalin kannalta melkoisessa syöksykierteessä. Voitosta voittoon marssivat City on sellaisessa iskussa, että on vaikea antaa mitään toivoa Spursille.

Mainos alkaa:

Tämän johdosta lähdetään tukevasti Cityn kelkkaan, vaikka Spurs on pystynyt olemaan ikävä vastustaja vuosien saatossa. Nyt kaikki merkit viittaavat vierasvoittoon, sillä tuota koneistoa ei Tottenham edes kotikentällään voi pysäyttää. Lähdetään hakemaan lapulle City -1,5, josta esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.89.