Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Liverpool | To 28.1. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Torstaille täräytetään Valioliiga-vihjeet, sillä värittäähän iltaa todellinen herkkupala Tottenham – Liverpool! Matsi käynnistyy klo 22:00.

Vierasjoukkue Liverpool on ollut viime aikoina harvinaisen hukassa – ainakin jos vertaa siihen tasoon, jollaista me olemme tottuneet muutamana viime vuonna näkemään.

Kun kaikki kilpailut huomioidaan, on Liverpool onnistunut viimeisestä 7 ottelusta voittamaan vain yhden. Viimeisimpänä se hävisi FA Cupissa Manchester Unitedille 3-2, ja tätä ennen Jurgen Kloppin miehistö taipui Valioliigassa Burnleylle 0-1.

Tottenham puolestaan on napannut viimeisestä 8 matsista 6 voittoa ja kahdesti on päädytty tasapeliin.

Mainos alkaa

Illan matsissa on kovat panokset ihan jo sarjasijoituksiakin silmällä pitäen – onhan Liverpool vain pisteen Tottenhamia edellä viidennellä sijalla.

Lähdetään hakemaan vedot kotijoukkueen kautta: Lapulle isketään Tottenham 1X.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!