Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Chelsea | 26.2. klo 15:30

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

Valioliiga jatkuu sunnuntaina yhdellä ottelulla, kun edessä on Lontoon paikalliskamppailu Tottenhamin ja Chelsean välillä.

Tottenham – Chelsea

Lauantaina napattiin osuma Arsenalin voitolla, joten nyt jatketaan hyvällä höökillä kohti sunnuntaita.

Chelsea on pelannut jo neljä ottelua putkeen ilman voittoa Valioliigassa. Sunnuntaina olisi viimeinen hetki herätä, mikäli joukkue mielii europeleihin ensi kaudeksi. Tottenhamin otteet ovat ailahdelleet rajusti viime kuukausina, joten on aina hieman arpaa mitä tuleman pitää. Spursin kannalta kapteeni ja ykkösvahti Hugo Llorisin loukkaantuminen tuli karmeaan paikkaan.

Mainos alkaa:

Chelsean materiaalilla pitäisi pystyä paljon parempaan, mutta joku henkinen lukko on päällä. Mikäli sunnuntaina puolustus olisi saatu kuntoon, niin aineksia olisi jopa voittoon, koska Tottenhamin alakerta tarjoilee virheillään ainakin pari paikkaa pelistä toiseen vastustajalle.

On vaikea lähteä miettimään ottelun voittajaa, kun molempien peli on ajoittain täysin sekaisin. Lähdetäänkin sitä kautta rakentamaan lappuja, että maaleja nähdään. Esimerkiksi Coolbetilla tarjotaan molemmat joukkueet tekee maalin -kohteesta kerroin 1.91, joka laitetaan lapulle.