Valioliiga-vihjeet: Tottenham – Chelsea | 4.2. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga-vihjeet tulevat tänään mielenkiintoisesta Lontoon paikalliskamppailusta, jossa pelataan todella isoista pisteistä.

Tottenham – Chelsea

Kumpikin joukkue halajaa vielä mukaan taistoon europelipaikoista. Tappio saattaisi olla jo kohtalokas isku haaveille, joten kumpikaan ei missään nimessä halua tätä peliä hävitä.

Ennakkoon Tottenhamin lähtökohdat otteluun ovat vaikeammat. Harry Kanen sairastuvalle menettänyt joukkue on kärsinyt pahoja pistemenetyksiä viime aikoina. Varsinkin tappio Brightonille tuli ikävään väliin.

Sen sijaan Chelsea nappasi ensimmäisen voiton uuden valmentajansa alaisuudessa, kun Burnley kaatui vakuuttavan esityksen päätteeksi 2-0. Tuchel on tuonut kokoonpanoon muutoksia niin pelaajiston kuin taktiikankin osalta. Nähtäväksi jää, miten homma toimii, kun vastassa on ensimmäinen kovempi mittari.

Chelsea on kuitenkin materiaaliltaan kovempi nippu ja Kanen loukkaantuminen saattaa kääntää ratkaisevasti voimasuhteet vierailijoiden hyväksi.

Coolbet tarjoaa Chelsealle mainion kertoimen 2.09, joka otetaan talteen!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!