Valioliiga-vihjeet: Lontoon derby kruunaa sunnuntain!

Valioliiga-vihjeet: Lontoon derby kruunaa sunnuntain!

Sunnuntain Valioliiga-vihjeet tulevat tällä kertaa kahdesta eri ottelusta. Päivän ensimmäinen kamppailu potkaistaan käyntiin Liverpoolissa klo 16:00.

Valioliiga-vihjeet 01.09.

Everton – Wolves

Valinta: Everton (2,26)

Everton ja Wolves iskevät tänään yhteen Goodison Parkilla. Everton hävisi edellisellä ottelukierroksella hieman yllättäen Aston Villalle, kun puolestaan Wolves pelasi jo kauden kolmannen tasapelin.

Everton on tuskaillut alkukaudesta hyökkäyspelinsä kanssa. Everton on kyennyt luomaan maalipaikkoja, mutta viimeistely ei ole ollut tähän mennessä kovinkaan laadukasta. Juventuksesta hankittu Moise Kean ei ole päässyt vielä mukaan Evertonin pelisysteemiin, joten Dominic Calvert-Lewin aloittanee tänäänkin kärjessä.

Vierasjoukkue Wolves on pelannut vain tasapelejä Valioliigassa. Tänään joukkueella olisi sauma napata kauden avausvoitto, mutta vierailu Goodison Parkilla ei tule olemaan helppo.

Wolves pelasi Eurooppa-liigan ottelun torstaina. Vaikka ottelu pelattiin Wolvesin kotikentällä niin palautumisaika jää usealla avauskokoonpanon pelaajalla varsin lyhyeksi.

Everton on ottelun suosikki lepoedun sekä kotiedun siivittämänä. Evertonin voitolle tarjottu 2,26 kerroin kelpaa mukaan sunnuntain peleihin.

Arsenal – Tottenham

Valinta: Arsenal (2,67)

Sunnuntai huipentuu Lontoon derbyyn. Arsenal on hallinnut derbyjä viime vuosina, sillä Gunners on hävinnyt Valioliiga-ottelun Spursille kotikentällään viimeksi vuonna 2010. Arsenal on ollut muutoinkin todella vahva kotijoukkue, nimittäin joukkue on hävinnyt vain yhden, 19 edellisestä Valioliigan kotiottelusta.

Vierasjoukkue Spurs kärsi edellisessä Valioliiga-ottelussaan nöyryyttävän 0-1 kotitappion Newcastlelle. Spurs hallitsi ottelua suvereenisti, mutta vaarallisien maalipaikkojen luominen tuotti todella suuria vaikeuksia jopa heikkoa Newcastlea vastaan.

Tottenhamin peli parani hieman toisella jaksolla, kun Christian Eriksen hyppäsi kentälle rakentamaan peliä. Tottenhamin kannalta Eriksenin tilanne on hälyttävä, sillä mies on edelleen lähtökuopissa eikä ole solminut jatkosopimusta seuran kanssa. Mauricio Pochettino onkin eräänlaisessa pattitilanteessa Eriksen peluutuksen kanssa, mutta on kuitenkin selvää, että Erikseniä ei voi jättää enää vaihtopenkille jos Spurs haluaa hastaa tänään Arsenalin.

Arsenal nautiskelee tänään vahvasti kotiedusta ja se asettaakin Gunnersin tässä ottelussa kuskin paikalle. Arsenalin puolustuspeli ei ole vakuuttanut tälläkään kaudella, mutta toisaalta, Spursin aneeminen esitys Newcastlea vastaan ei herätä suurta luottamusta vierasjoukkueen suuntaan.

Coolbet tarjoaa Arsenalin voitolle mukavaa 2,67 kerrointa ja se napataan ehdottomasti mukaan sunnuntain Valioliiga-betseihin.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut