Valioliiga-vihjeet 04.07: Norwich – Brighton | Klo 14:30

valioliiga-vihje vetovihjeet

Lauantain Valioliiga-vihjeet tulevat Norwichin ja Brightonin välisestä ottelusta. Päivän ensimmäinen Valioliiga-ottelu pyörähtää käyntiin klo 14:30.

Valioliiga-vihjeet 04.07.

Norwich – Brighton

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,15)

Valinta: Brighton yli 5,5 kulmapotkua (1,95)

Norwich ja Brighton iskevät yhteen lauantain ensimmäisessä Valioliiga-ottelussa. Norwichin tilanne alkaa vaikuttamaan todella tukalalta, sillä viimeisellä säilyjän paikalla oleva Watford on karannut jo seitsemän pisteen päähän.

Mainos alkaa

Norwich on hävinnyt kaikki neljä tauon jälkeistä otteluaan. Norwich on onnistunut tekemään edellä mainituissa otteluissa vain yhden maalin, joten Daniel Farken miehistön hyökkäyspeli on ollut todella tukkoista. Norwichin viimeisin tappio nähtiin keskiviikkona, kun Arsenal jyräsi Norwichin peräti 4-0.

Vierasjoukkue Brighton aloitti tauon jälkeiset ottelunsa komealla 2-1 voitolla Arsenalista. Myös Leicesteriltä haettua vieraspistettä voitanee pitää kelvollisena suorituksena, mutta edellisen ottelun 3-0 tappio oli astetta heikompi suoritus, vaikka vastassa olikin hyvässä vireessä oleva Manchester United.

Ilmainen futisvisa – veikkaa otteluiden tapahtumia ja voita ilmaisveto!

Norwich pakkovoiton edessä

Carrow Roadilla nähdään tänään todella iso ottelu, sillä Norwich on tänään pakkovoiton edessä, mikäli joukkue haluaa elätellä jonkinlaisia toiveita sarjapaikan säilyttämisestä. Myös vierasjoukkue Brighton tarvitsee vielä pisteitä sarjapaikan varmistamiseen, mutta tilanne ei ole läheskään niin huono kuin Norwichilla.

Norwichin hyökkäyspeli on ollut tukkoista. Norwich kykenee kääntämään peliä parhaimmillaan todella nopeasti, mutta hyökkäykset pysähtyvät järjestään ennen vastustajan rangaistusalueen rajaa. Sama ilmiö on ollut havaittavissa myös hitaissa hyökkäyksissä.

Vaikka molempien joukkueiden hyökkäyspelissä on ollut viime aikoina ongelmia niin tämän ottelun asetelmat antavat mahdollisuuden lyödä vetolapuille yli 2,5 maalia. Jos Brighton onnistuu iskemään tänään ottelun avausmaalin niin Norwichin on alettava hyökkäämään rajusti heti maalin jälkeen.

Ottelun lähtökohdat huomioiden, yli 2,5 maalia kelpaa lapulle mukavalla 2,14 kertoimella. Myös Brightonin yli 5,5 kulmapotkulle tarjottu 1,95 kerroin otetaan mukaan lauantain peleihin.

Coolbetin Valioliiga-kohteisiin!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!