Valioliiga-vihjeet: Newcastle – Manchester City | Pe 14.5. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga puksuttaa kohti vääjäämätöntä loppuaan. Perjantaina pelataan yksi ottelu, ja siinä Newcastle saa vieraakseen Manchester Cityn.

Valioliiga-vihjeet: Newcastle – Manchester City

City on jo varmistanut mestaruutensa, mutta tuskinpa tämä tarkoittaa sitä, että joukkue saapuu Newcastlea vastaan pelattavaan otteluun mitenkään leikkien – hävisihän City viimeisimmässä ottelussaan Chelsealle 1-2.

Tappioputkeen Pep Guardiolan ryhmä ei varmasti halua päättää kauttaan.

Viime kesän päätteeksi City voitti Newcastlen peräti 5-0, ja tämän kaudenkin ensimmäinen kohtaaminen päättyi taivaansinisten 2-0-voittoon. Newcastlella on takanaan 4-2-vierasvoitto Leicesteristä, joten yllätyskortti on jo käytetty ja City osaa varmasti olla varuillaan.

Eiköhän City hoida homman kunnialla kotiin, ja sitä vasten peilaten Cityn vähintään kahden maalin voitosta tarjottava kerroin kelpaa vallan mainiosti peleille, sillä lukemat voivat hyvin repsahtaa varsin ruman sorttisiksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!