Valioliiga-vihjeet: Newcastle – Liverpool | 30.12. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliigan joulun ja vuodenvaihteen hurlumhei-päivät jatkuvat myös keskiviikkona. Vetovihjeet pureutuvat klo 22:00 alkavaan otteluun Newcastle – Liverpool!

Newcastle – Liverpool | Keskiviikkona 30. joulukuuta klo 22:00

Kotijoukkue Newcastlen vire on tällä kaudella ollut jokseenkin odotetun sorttista, sillä joukkue löytyy 14 pelatun ottelun jälkeen Valioliigan sarjataulukon 15. sijalta. Viimeisimpänä joukkue hävisi Manchester Citylle rutiininomaisten 2-0-lukemien saattelemana.

Odotettua on ollut myös se, että piikkipaikalla majailee Liverpool. Poolin viimeisin ottelu päättyi 1-1-”shokkitasuriin” West Bromwichia vastaan, joten nälkää tälle illalle löytyy aivan varmasti.

Newcastlelle on odotettavissa todella hikinen iltapuhde. Coolbet tarjoaa Liverpoolin vähintään kahden maalin voitolle markkinoiden kärkeä olevan kertoimen, joten se napataan lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

newcastle-liverpool

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!