Valioliiga-vihjeet: Manchester City – Newcastle | 19.8. klo 22:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat lauantain todellisesta herkkupalasta, kun hallitseva mestari Manchester City isännöi Newcastlea.

Manchester City – Newcastle

Manchester Cityn ottelutahti on kova, sillä alla on keskiviikkona Kreikassa pelattu Super Cupin finaali Sevillaa vastaan. Kun Kevin De Bruyne putosi vielä kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi, niin Newcastlella on oikeasti kaikki mahdollisuudet voittoon.

Man City on tietysti suosikki otteluun, mutta viime kaudella upeasti pelannut Newcastle antoi avauskierroksella myrskyvaroituksen. Joukkue on kesän aikana vahvistunut ja pelaamisessa on kaikki elementit Cityn haavoittamiseen. Avainkysymys on se, että uskaltaako Newcastle lähteä pelaamaan pallon kanssa. Pelkkä puolustaminen ei tule riittämään, vaan on oltava myös rohkea.

Sevilla löysi lukuisia aukkoja Cityn puolustuksesta, mutta huono viimeistely maksoi lopulta voiton Super Cupissa. Nyt levännyt Newcastle voi viedä voiton maaliin asti. Esimerkiksi Coolbetilla Newcastle X2 tarjoaa kertoimeksi 2.25, joka kelpaa ehdottomasti lapulle.