Valioliiga-vihjeet: Luton – West Ham | 1.9. klo 22:00

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat perjantai-illan koitoksesta, jossa Luton pääsee vihdoin kotiyleisön eteen. Tässä perustelut ja pelivalinta illalle.

Voita huima Valioliiga-matka Manchesterin derbyyn!

Luton – West Ham

West Hamin startti kauteen on ollut loistava, sillä se on kaatanut ensimmäisten kierrosten aikana muun muassa Chelsean ja Brightonin. Nyt vastassa on ennakolta sarjan huonoin joukkue, sillä Luton on vaikuttanut siltä ryhmältä, että säilyminen olisi ihme. Toki kotikentällään se voi pystyä yllätyksiin, sillä onhan stadion todella eksoottinen. West Ham on kuitenkin sellaisessa vireessä ja materiaaliltaan aivan toisenlainen nippu, joten vaikea nähdä, että perjantaina nähtäisiin yllätystä.

Esimerkiksi Coolbetilla West Hamin voitosta saa kertoimeksi 1.78, joka vaikuttaa erittäin hyvältä.

Lutonin ongelmat ovat jokaisella osa-alueella ja Chelsea olisi voinut takoa viime viikonloppuna kammottavat lukemat taululle. Eiköhän West Ham löydä myös keinot voittoon vieraissa.