Valioliiga-vihjeet: Liverpool – Arsenal | 9.4. klo 18:30

Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat sunnuntaina pelattavasta huippukamppailusta Liverpool-Arsenal. Tässä pelivihjeet otteluun!

Liverpool – Arsenal

Arsenalille kyseessä on yksi kauden tärkeimmistä otteluista, koska pistemenetys tarkoittaisi Man Cityn nousemista entistä lähemmäksi. Kun jäljellä on vielä keskinäinen Cityn kanssa, niin mestaruus olisi tämän jälkeen jo Cityn omissa käsissä. Liverpool on todella kehnossa vireessä, joka on maksanut paikan Mestarien liigaan. Eroa neljänteen sijaan on jo 13 pistettä, joten kurominen on lähes mahdoton tehtävä. Eurooppa-liigaan on vielä pienoiset mahdollisuudet, mutta se vaatii voittoa sunnuntaina.

Arsenal on joukkueista selvästi yhtenäisempi ja monipuolisempi, kun taas Liverpool sortuu pelistä toiseen aivan alokasmaisiin virheisiin. Puolustuksessa homma on täysin levällään, minkä esimerkiksi Man City hyödynsi jatkuvalla syötöllä.

Tykkimiehet olisivat kotikentällään selvä suosikki, mutta Anfield antaa etua isännille. Onko siitä kuitenkaan apua, kun itse tekeminen viheriön puolella jättää parantamisen varaa?

Laitetaan lapulle Arsenal DNB-voitto, eli tasapelillä panokset palautuvat. Tästä saa esimerkiksi Coolbetilla kertoimeksi 1.87.