Valioliiga-vihjeet: Chelsea – Liverpool | 13.8. klo 18:30

HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat Chelsean ja Liverpoolin välisestä huippuottelusta, joka käynnistyy Stamford Bridgellä sunnuntaina klo 18:30.

Chelsea – Liverpool

Chelsean joukkue on mennyt isosti uusiksi jälleen kesän aikana, sillä useita pelaajia myytiin pois, jotta taloutta saatiin tasapainoitettua. Sen sijaan kesän isoin hankinta Christopher Nkunku loukkaantui aivan kauden alla, minkä vuoksi hyökkääjä on sivussa toistaiseksi riveistä.

Liverpool on tehnyt kesän aikana isoja hankintoja, joiden avulla joukkue yrittää nousta jälleen mukaan mestaruustaisteluun. Liverpool on pystynyt myös pitämään rungon kasassa, joten jalkeilla voi olla todella kova ryhmä.

Chelsealla on puolellaan kotietu, mutta Liverpool on puolestaan joukkueista varmasti valmiimpi, koska muutokset ovat olleet maltillisia. Näin ollen ei olisikaan ihme, vaikka Jürgen Kloppin miehistö hakisi voiton Lontoosta.

Esimerkiksi Coolbetilla Liverpoolin voitosta on tarjolla kerroin 2.42, joka kelpaa sunnuntaina lapulle.