Valioliiga-vihjeet: Chelsea – Fulham | 3.2. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat illan taistosta, jossa lontoolaisjoukkueet ottavat yhteen, kun Chelsea saa vieraakseen Fulhamin.

Chelsea – Fulham

Chelsean on pakko saada tulosta aikaiseksi, sillä joukkuetta on vahvistettu sadoilla miljoonilla euroilla. Mestarien liigan paikka saattaa olla jo karannut käsistä, mutta muutenkin europaikat ovat tiukassa. Ainakaan perjantaina ei ole enää varata menettää pisteitä, kun vieraaksi saapuu sarjataulukossa edellä oleva Fulham.

Joukkueet kohtasivat vajaa kuukausi sitten Fulhamin kotikentällä ja tuolloin Joao Felixin ulosajo nousi suureen rooliin. Ylivoimalla pelannut Fulham nappasikin voiton numeroin 2-1. Pelillisesti Chelsean esitys oli ihan kelvollinen, joten mikäli joukkue pystyy nyt samaan niin kotikentällä pitäisi pisteet irrota.

Mainos alkaa:

Materiaalinsa puolesta Chelsea on kovempi, mutta ailahtelevat peliesitykset ja tuska viimeistelyssä on maksanut. Esimerkiksi Coolbetilla on tarjolla kuitenkin sellaista kerrointa Chelsean voitosta, että se on pakko valita lapulle perjantaina.