Valioliiga-vihjeet: Chelsea – Arsenal | 21.10. klo 19:30

EM-kisavihjeet Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi Espanja Hollanti

Valioliiga-vihjeet tulevat lauantai-iltana pelattavasta Lontoon paikalliskamppailusta, jossa Chelsea isännöi Arsenalia.

Chelsea – Arsenal

Chelsealla on alla kaksi voittoa Valioliigassa, joten tuska on hieman helpottanut. Arsenal puolestaan kaatoi viime kierroksella Manchester Cityn, mikä antaa joukkueelle varmasti hurjasti itseluottamusta. Lähtökohtaisesti Arsenalin paletti on huomattavasti paremmin kasassa, kun taas isännillä taso voi heitellä otteluidenkin sisällä melko rajusti. Tietysti kotietu tasaa lähtökohtia, mutta tykkimiehet ovat suosikkeja myös vieraissa.

Arsenalin kannalta Bukayo Sakan pelikunto on arvoitus, mutta Citykin kaatui ilman tähtipelaajaa, joten Chelseakin on hyvin kaadettavissa. Luotetaan siihen, että rutiini voittamisesta on ratkaiseva tekijä lauantain kuumassa paikallistaistossa.

Mainos alkaa:

Laitetaan lapulle Arsenal Draw no bet, joka palauttaa panoksen tasapelin sattuessa. Tähän esimerkiksi Coolbet tarjoaa kertoimeksi 1.63.