Valioliiga-vihjeet: Brentford-Arsenal | Pe 13.8. klo 22:00

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga käynnistyy! Perjantain avausottelussa sarjanousija Brentford pääsee heti kovaan testiin, kun se saa vieraakseen Arsenalin.

Tsekkaa myös: Viikonlopun ilmainen futisvisa – vastaa kysymyksiin ja voita 10 € ilmaisveto!

Brentford-Arsenal

Kuten sanottu, niin Marcus Forssin edustama Brentford on melkoisen haasteen edessä heti kauden avausmatsissaan, sillä vaikka Arsenalia niin usein parjataankin, on Pierre-Emerick Aubameyangin ja Alexandre Lacazetten tähdittämä hyökkäys hurjan kova pala purtavaksi.

Brentfordin vastaus tähän on seurahistorian ennätyshankinta (15,7 miljoonaa), norjalaispuolustaja Kristoffer Ajer, joten materiaalietu on auttamatta vieraiden puolella. Brentfordia onkin ennakoitu sarjataulukon häntäpäähän, ja hyvä suoritus tarvitaan jopa sarjapaikan säilyttämiseen.

On kuitenkin sanottava, että on mielenkiintoista nähdä, miten Brentfordin vahvaan tilastodataan perustuva joukkueenrakennus ja pelitapa toimivat kauden edetessä.

Tälle illalle valinta on kuitenkin selvä: Coolbet tarjoaa Arsenalin voitosta markkinoiden kärkikerrointa 1,90 – ja siihen me tartumme kiinni.

13.8. klo 22:00
BrentfordArsenal
Vihje: Arsenal
Kerroin: 1,90

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!