Valioliiga-vihjeet: Arsenal – Manchester United | 30.1. klo 19:30

Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga

Valioliiga-vihjeet tulevat lauantain huippukamppailusta, jossa kohtaavat Arsenal ja Manchester United. Ottelu käynnistyy klo 19:30.

Pallomeri.netin urheiluvisa! Palkintona uunituore huippuluokan padel-maila!

Arsenal – Manchester United

Man United on kovassa paikassa lauantaina, sillä pistemenetyksiin ei ole varaa, mutta edessä on vierasreissu Lontooseen Arsenalin vieraaksi. Helpolla pisteitä ei tule laariin, joten esityksen on parannuttava huomattavasti arkipelistä, jossa sarjajumbo Sheffield United haki pisteet numeroin 2-1.

Arsenalilla on pelissään paljon hiomista, mutta tulokset ovat parantuneen viime viikkoina ja joukkue on noussut vaivihkaa mukaan jopa europelitaisteluun. ManU on osoittanut kuitenkin ”isoja” vastaan, että peli löytyy ja taso nousee. Näin ollen Coolbetin tarjoama kerroin 2.47 ManU:n voitosta kelpaa lapulle.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!