Valioliiga-vihjeet: Arsenal ja Leicester kohtaavat Emiratesilla!

Valioliiga-vihjeet: Arsenal ja Leicester kohtaavat Emiratesilla!

Valioliiga-vihjeet suuntaavat maanantaina Arsenalin ja Leicesterin väliseen otteluun. Peli potkaistaan käyntiin Emirates Stadiumilla klo 22:00.

Valioliiga-vihjeet 22.10

Arsenal – Leicester

Arsenal ja Leicester iskevät yhteen maanantain ainoassa Valioliiga-ottelussa, joten Valioliiga-vihjeet napataan luonnollisesti tästä ottelusta. Kotijoukkue Arsenal on tällä hetkellä hurjassa yhdeksän ottelun mittaisessa voittoputkessa kaikki kilpailut huomioon ottaen.

Arsenal hävisi kaksi ensimmäistä Unai Emeryn alaisuudessa pelattua Valioliiga-ottelua, mutta sen jälkeen joukkue on napannut yhdeksän voittoa putkeen. Emery on saanut Arsenalin hyökkäyspelin rullaamaan nopeassa ajassa varsin mukavasti, mutta puolustuspelissä on vielä ajoittain isoja ongelmia.

Arsenalin kokoonpanosta puuttuu tänään pitkäaikaispotilaiden lisäksi Petr Cech sekä Sokratis. Tämän lisäksi Aubameyang sekä Özil ovat kärsineet pienistä vaivoista maaottelutauon aikana. Nähtäväksi jää, peluuttaako Emery tänään kaikkia ykkösmiehiään sillä Arsenal pelaa torstaina tärkeän Eurooppa liiga-ottelun.

Vierasjoukkue Leicester on Valioliigassa sijalla 11. Kausi on siis alkanut  Leicesterin kannalta jopa kelvollisesti, mutta siitä huolimatta Claude Puelille on ehditty vaatia jo potkuja. Potkujen taustalla on Puelin suosima hieman ”tylsä” pelityyli, joka ei miellytä kaikkia faneja.

Leicesterin kokoonpanosta puuttuu tänään Demarai Gray sekä Wes Morgan joka on pelikiellossa. Morganin paikan puolustuslinjassa ottaa hyvinkin todennäköisesti Jonny Evans.

Valioliiga-vihjeet maanantain otteluun

Arsenal on asetettu ottelussa suureksi suosikiksi, joten kotijoukkueen kautta ei saada tänään peliä aikaiseksi. Arsenalin ja Leicesterin otteluissa on nähty varsin paljon maaleja, joten myös maalien odotusarvo on isketty tässä ottelussa varsin korkealle.

Me lähdemme hakemaan heti maanantaina kovaa osumaa ja lyömme lapulle Arsenal + alle 3,5 maalia-vedon. Arsenal voi hyvinkin lepuuttaa tänään pienistä vaivoista kärsineitä pelaajia sillä tärkeä Eurooppa liigan-ottelu lähestyy.

Arsenal on päästänyt Valioliigan kotiotteluissaan vain kolme maalia eli kotikentällä puolustus on pitänyt yllättävänkin hyvin. Arsenal + alle 3,5-veto kelpaa mainiosti mukaan maanantain peleihin maukkaalla 2,70 kertoimella!

Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut