Valioliiga-vihjeet: Arsenal – Chelsea | 23.4. klo 22:00

Vetovihjeet Galatasaray vihjeet HJK Pohjois-Irlanti MM-finaali MM-kisat Liverpool Barcelona Chelsea Inter Manchesterin Huuhkajat Kansojen Newcastle Inter Man United Leicester Nottingham Arsenal UCL-vihjeet futisvihjeet vetovihjeet valioliiga-vihjeet futis-vihjeet bundesliiga Suomi

Valioliiga-vihjeet tulevat illan Lontoon paikalliskamppailusta, jossa Arsenal ja Chelsea iskevät yhteen Emirates Stadiumilla.

Arsenal – Chelsea

Arsenalille kyseessä on toistaiseksi yksi kauden tärkeimmistä peleistä, sillä upea kausi on pahasti kääntymässä täydelliseksi pannukakuksi. Nyt Valioliigassa ei ole varaa enää pistemenetyksiin, sillä muuten mestaruus on karkaamassa käsissä. Chelsea pelaa ilman panoksia, mutta viime aikoina otteet ovat kelvollisia. Alla on tietysti henkisesti paha tappio, kun FA Cupin välierä kääntyi lopulta Manchester Citylle numeroin 1-0.

Kertoimien perusteella sopii odottaa maaleja, mutta onko kuitenkaan niin paljon tulossa, mitä annetaan ymmärtää. Under-kohteista on selvästi tarjolla valueta, kun ottaa huomioon ottelun panokset.

Mainos alkaa:

Esimerkiksi Coolbetilla alle 3,5 maalia tarjoaa kertoimeksi 1.64, joka on tiistain pelivalinta.