Valioliiga-vihjeet 29.01: Maalikarkelot Craven Cottagella!

Valioliiga-vihjeet 29.01: Maalikarkelot Craven Cottagella!

Jalkapallon ystäviä hemmotellaan heti alkuviikosta, kun Valioliigassa pelataan tänään kuuden ottelun kierros. Tämän päivän Valioliiga-vihjeet napataan Fulhamin ja Brightonin välisestä ottelusta. 

Valioliiga-vihjeet 29.01.

Fulham – Brighton

Valinta: Yli 2,5 maalia (2,30)

Fulham ja Brighton iskevät tänään yhteen Craven Cottagella klo 21:45 alkavassa Valioliiga-ottelussa. Fulhamin edellisestä ottelusta on vierähtänyt jo yhdeksään päivää, kun puolestaan vierasjoukkue Brighton pelasi FA Cupin ottelun lauantaina.

Kotijoukkue Fulham taistelee edelleen rajusti putoamista vastaan. Fulham on tällä hetkellä Valioliigassa toiseksi viimeisenä 23 ottelukierroksen jälkeen. Fulham on hävinnyt neljä edellistä otteluaan, mikäli FA Cupissa Oldhamille kärsitty 1-2 tappio otetaan laskuihin mukaan.

Kesken kauden Fulhamin puikkoihin hypännyt Claudio Ranieri on tuonut Fulhamin peliin piristystä, mutta se ei ole näkynyt vielä pistesarakkeessa. Fulham pelasi loistavan pelin edellisellä Valioliiga-kierroksella Spursia vastaan, mutta hyvää suoritusta ei palkittu pisteillä, vaikka Fulham olisi ansainnut ottelusta vähintään tasapelin.

Fulham kykeni luomaan Spursia vastaan pelatussa ottelussa todella paljon laadukkaita maalipaikkoja. Hieman paremmalla viimeistelyllä, Fulham olisi voinut tehdä 2-3 maalia jo ottelun avausjaksolla.

Fulhamin tuorein hankinta Ryan Babel esiintyi Fulham-debyytissään varsin pirteästi. Babel ei onnistunut tekemään Valioliigan paluuottelussaan maalia, mutta miehen esitys oli kokonaisuudessaan varsin hyvä.

Myös vierasjoukkue Brighton on ollut viime aikoina vaikeuksissa, sillä joukkue on onnistunut nappamaan kahdeksasta edellisestä Valioliiga-ottelustaan vain yhden voiton. Brightonin puolustukseksi on kuitenkin sanottava, että joukkueen otteluohjelma on ollut heikon jakson aikana todella haastava.

Brighton on esiintynyt tällä kaudella heikosti vieraskentillä. Brighton on nimittäin onnistunut voittamaan vain kaksi reissupeliä koko kauden aikana. On myös syytä huomioida, että Brighton on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana vain kertaalleen Valioliigan vierasotteluissa.

Maalijuhlat Craven Cottagella?

Fulham lähtee tämän illan otteluun suosikin asemassa kotietunsa turvin. Fulham kykenee tekemään maaleja, mutta puolustuspään henkilökohtaiset virheet aiheuttavat joukkueelle ongelmia illasta toiseen.

Brighton on esiintynyt heikosti vieraskentillä, mutta siitä huolimatta myös Brighton kykenee varmasti maalintekoon Craven Cottagella. Brighton on ollut vahva etenkin erikoistilanteissa, joten uskon että ne tulevat tuottamaan tänään ongelmia Fulhamille.

Molemmat joukkueet kykenevät maalintekoon, mutta etenkin Fulhamin puolustus on virhealtis. Fulham esiintyi edellisessä ottelussa mainiosti, joten on syytä uskoa, että vahva vire ei ole kadonnut mihinkään välipäivien aikana.

Odotettavissa on vauhdikas ja viihdyttävä ottelu, joten Coolbetin yli 2,5 maalille tarjottu 2,30 kerroin napataan peleihin mukaan tiistain Valioliiga-kierrokselta!

Valioliiga-kohteisiin!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut